flexibel werken in de cloud

Flexibel werken in de cloud

U wilt uw medewerkers de gelegenheid geven ook buiten het kantoor te werken zonder te hoeven investeren in een speciale server. Flexibel werken in de cloud dus.


Met een goed ingerichte cloudomgeving heeft u volledige flexibiliteit en overal toegang tot uw documenten en programma’s. U kunt werken op elke locatie met internet toegang. Een laptop of tablet met internetverbinding is voldoende om bij al uw documenten en applicaties te kunnen. Ook voor medewerkers die bijvoorbeeld thuis werken is er geen enkele belemmering. Wanneer u gebruik maakt van een 4G dongle is ook werken in de trein geen probleem.

BOYD: flexibeler werken kan niet

Het BOYD concept komt meer en meer in zwang, vooral bij de wat jongeren onder ons. Steeds meer medewerkers willen graag op hun eigen laptop werken. Eventueel vanuit huis, onderweg of vanuit een andere plek.

Door middel van beveiligde inlogcodes kan men vanuit elke plek de werkomgeving bereiken en met elk gewenst apparaat aan de slag. Flexibel werken in de cloud is echt geen toekomstmuziek meer.

Met cloudoplossingen zoals Office 365 en Microsoft 365 kan dit zeer eenvoudig en bovendien op een veilige manier.

flexibel werken in de cloud met Office 365