migreren naar de cloud

Onze visie op cloudmigratie

Wij merken dat veel organisaties opzien tegen het proces om de werkomgeving te gaan migreren naar de cloud. Het kan ook best een ingewikkeld proces zijn. Maar met de juiste begeleiding en een goede voorbereiding is het goed te doen.

Algemeen advies: diep ademhalen en geen stress!

Onze werkwijze kenmerkt zich door een rustig, overzichtelijk en stap-voor-stap migratieproces.

Zo kunnen we bijvoorbeeld beginnen met het migreren van de e-mail naar de cloud. Om daarna steeds meer onderdelen van uw omgeving over te zetten naar de nieuwe oplossing.

Bovendien hoort bij ons bij een migratie standaard een adoptieplan, waardoor ook na migratie de nieuwe technologie door uw werknemers omarmt wordt.

Migreren naar de cloud: maar welke dan?

De cloud is een verzamelterm en in die zin dus helemaal niet zo duidelijk. Er zijn tal van mogelijkheden om met uw ICT omgeving richting de cloud te gaan. Met de gehele omgeving of alleen bepaalde onderdelen. Een private cloud, public cloud of een hybride cloud.

U ziet het al: er zijn tal van mogelijkheden. Wij als cloudspecialist kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Daarvoor houden we dan rekening met uw huidige omgeving, behoefte, uw wensen en zaken zoals uw budget. Samen komen we eruit!

Misschien is het een idee om onze feedbacktool eens in te vullen om alvast een eerste advies te krijgen. De tool bestaat uit vier eenvoudige vragen en is geheel vrijblijvend. U hoeft uw contact gegevens niet bij ons achter te laten!

Klik daarvoor hieronder.

migreren naar de cloud