gratis cloud advies

Cloud advies? Dat kan!

Wilt u eens sparren met een van onze cloudspecialisten over de vragen die u (nog) heeft over een eventuele migratie van uw omgeving naar de cloud? Dat kan en het eerste half uur cloud advies is gratis.

Wij raden u wel aan om eerst onze feedbacktool even in te vullen. Dat zijn vier eenvoudige vragen waarmee wij al een eerste beeld kunnen vormen van uw situatie.

Met die feedback in de hand, maken we graag een telefonische afspraak met u om verder te praten. Een van onze cloudspecialisten maakt dan een half uur voor u vrij.

Advies op maat, gratis

Zet uw vragen vast op een rijtje, dan kunt u samen met onze adviseur een zo effectief mogelijk gesprek voeren. Immers, hoe beter u bent voorbereid op het adviesgesprek, hoe waardevoller het gesprek voor u zal zijn. En zoals gezegd: wij brengen u daar geen kosten voor in rekening.

U kunt eenvoudig een afspraak met ons maken voor uw cloud advies op maat Stuur ons daarvoor een e-mail: info@ganumetonsdecloudin.nl

Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen: 020 423 32 88. Vraagt u dan naar Lars Dijs of Richard Elzinga. Zij helpen u graag verder.